• banner1(1)
  • banner2(2)
  • banner3(26)
Guangzhou / Foshan Sourcing Agent

Apa milih kita

Aickar wis specialized ing ngrancang lan ngembangaken diffusers ambu inovatif.
  • cepet nanggepi

    cepet nanggepi

  • 24 Jam online

    24 Jam online

  • Ora daya didhelikake

    Ora daya didhelikake

  • sumber banget

    sumber banget

  • Door kanggo layanan Door

    Door kanggo layanan Door

  • Strictly ing kontrol kualitas

    Strictly ing kontrol kualitas

  • Salah Solution Stop Export

    Salah Solution Stop Export

  • Follow munggah supaya saka A to Z

    Follow munggah supaya saka A to Z

  • Komisi Affordable Low kanggo 1%

    Komisi Affordable Low kanggo 1%

  • agen Sourcing Best in Langkawi

    agen Sourcing Best in Langkawi

  • 100 ndhuwur Negara Marketing Worldwide

    100 ndhuwur Negara Marketing Worldwide

  • 100 Staffs Sing Nganggo lancar Inggris ing Company Whole

    100 Staffs Sing Nganggo lancar Inggris ing Company Whole

  • 5,000+ Meter Square saka Showroom lan mining in Langkawi

    5,000+ Meter Square saka Showroom lan mining in Langkawi

  • 11 Taun Lowongan Business Export

    11 Taun Lowongan Business Export

Babagan awake dhewe

• Exhibition (kalebu Furnitur, hadiah, Papan MDF, cahya titik, vas, trolley)
• School (kalebu Furnitur, notebook, kothak, Papan ireng, pen, kalkulator)
• Acara (kalebu truss, layar mimpin, Furnitur, kain Tabel, Panggenan Papan)
• Property (kalebu papan gipsum, geni dirating Papan, lawang, jendela, kothak, Furnitur)
• Supermarket (dagangan umum, sandhangan, shoes, Furnitur, Toys, elevator, beting)
• Hotel (kalebu Furnitur, cahya, kertas dinding, kasur, sheet amben, cahya, resikan, sandiworo)
• Pemilihan (kalebu T-shirt, kupluk, unitform, medali, flag, bodo, Shopping tas, payung, balon, bedge)
• Restaurant (kalebu Furnitur, applainces pawon, sajian, nedha bengi ware, kain Tabel, paket nganggo, dipimpin tampilan, cctv)
• Wedding (kalebu Furnitur, langsir, kain Tabel, ring, tataran, kembang arch, lampu panggung, cagak lampu, nedha bengi ware, paket hadiah)
  • translator
  • 1

Carane We Aja From-- A to Z

  • langkah 1

    langkah 1

                   a. mobil nyewakake
                   b. hotel booking
                   c. english translator
                   d. supaya pasar
                   e. Shopping / demo
  • langkah 2

    langkah 2

    f. Raw 5 supplier saben item
    g. finalize paling rega lan kualitas
    h. comfirm rincian supaya
    i. anjog wektu
    j. ngatur pembayaran simpenan
  • langkah 3

    langkah 3

            k. tindakake munggah supaya
            l. comfirm tanggal pangiriman
            m. ngumpulake barang
            n. kualitas pengawasan
            o. ngrekam dening foto lan video
  • langkah 4

    langkah 4

           p. loading klompok pegawe
           q. karo 20 taun ngalami
           r. supaya karusakan
           s. ngirit papan
           t. kurang biaya
  • langkah 5

    langkah 5

    u. Arep kapal cara
    v. Bandingake biaya kapal
    w. ngatur pengiriman
    x. nganyari kapal
    y. Siapke dokumen kanggo adat
    z. Follow munggah instalasi

project Case

• Exhibition (kalebu Furnitur, hadiah, Papan MDF, cahya titik, vas, trolley)
• School (kalebu Furnitur, notebook, kothak, Papan ireng, pen, kalkulator)
• Acara (kalebu truss, layar mimpin, Furnitur, kain Tabel, Panggenan Papan)
• Property (kalebu papan gipsum, geni dirating Papan, lawang, jendela, kothak, Furnitur)
• Supermarket (dagangan umum, sandhangan, shoes, Furnitur, Toys, elevator, beting)
• Hotel (kalebu Furnitur, cahya, kertas dinding, kasur, sheet amben, cahya, resikan, sandiworo)
• Pemilihan (kalebu T-shirt, kupluk, unitform, medali, flag, bodo, Shopping tas, payung, balon, bedge)
• Restaurant (kalebu Furnitur, applainces pawon, sajian, nedha bengi ware, kain Tabel, paket nganggo, dipimpin tampilan, cctv)
• Wedding (kalebu Furnitur, langsir, kain Tabel, ring, tataran, kembang arch, lampu panggung, cagak lampu, nedha bengi ware, paket hadiah)

Inqury Saiki

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!