Babagan awake dhewe

timg

WE ARE GENEER GROUP

A agen Sourcing globle ing China

Our company dumunung antarane Foshan lan Guangzhou, toko pasar paling gedhe lan port kanggo Imp & Exp. Fokus Furnitur, resikan, Keramik lan bahan bangunan etc.

We diadegaké ing 2009, lan kita duwe pengalaman lengkap ing layanan Sourcing ONE-STOP kabeh Tiongkok karo macem-macem kapal lan insurance kanggo

nggawe manawa kabeh sing dituku bakal tekan safty tangan.



Tampilan Online Chat!