Bangunan Material

Ana akeh pasar bahan bangunan ing Guangzhou lan Foshan, Nanging, sing paling saka supplier sing bisa nganggo english mung ing Nan'an dalan lan pasar Huayi.

Nan'an Road wis loacated ing Guangzhou, kang duwe sajarah dawa lan bangunan pasar materi proffessional kanggo kaca trading.In wilayah iki, kita bisa nemokake kabeh jinis lawang, kothak, resikan, kertas dinding, parquet, cahya, kabinèt pawon, kunci, langit-langit, langsir etc.

pasar Huayi iki misuwur ing kutha Foshan karo kabeh jinis bahan bangunan, (88000㎡) area ageng house lan project ing bangunan lan hiasan .Wis account internasional, China account misuwur lan uga toko pabrik ing pasar iki, supaya kita bisa kualitas lan regane apa kita arep ing kene.



Tampilan Online Chat!