Kitchen Cabinet

Ing Foshan, lemantun pawon sing klempakan ing Feipeng Kabinet City, Lecong. Ana akeh pabrik kabinèt adat-digawe. Padha bisa mbantu desain pawon lan nyedhiyani macem-macem pilihanipun materi. Kabeh toko duwe banget hiasan dhuwur-mburi, lemantun uga desain modern karo showroom gedhe, Nanging, regane rada luwih.

Ing Guangzhou, perdagangan ekspor lemantun utamané klempakan ing Nan'an Road, kang relatif umum ing gaya lan cilik ing toko, nanging regane banget mirah.



Tampilan Online Chat!