Sanitary

Yimeijia jedhing Ceramics donya punika kempalan bangunan keramik, keramik resikan, jedhing luang, hardware lan banyu bagean lan produk jedhing ndhukung liyane uga nggunakake saben dina, kaendahan teknologi.

keramik Skilled, lan nyedhiyani layanan perdagangan internasional, aktivitas ijol-ijolan informasi saka basa mundhut barang utowo jasa perdagangan lengkap. Tlatah bangunan meh 100.000 meter persegi.

"Yimeijia" wis kaluwihan lokasi unik, dikembangaké logistics lan transportasi, jejer kanggo 325 National Highway, Guangfo lan Fokai Expressway, lan uga disambung karo pasar bahan bangunan kayata Huayi Market Dekorasi Material, China Keramik City, Shagang Keramik Grosir Market, South China Steel International Trade Center lan pasar dagang bahan bangunan. Wis logistics sampurna prasarana lan wis rame karo pengusaha Cina lan manca kabeh babak taun.



Tampilan Online Chat!