керамички

Foshan е најголемиот и најважниот керамика производствена база во Кина, додека Shiwan керамика е светла "визит-карта" на Foshan. Тоа е токму поради Shiwan керамика што Foshan ужива ловоров на "Јужен Грнчарство Капитал".
Foshan керамика имаат долга историја на повеќе од 5000 години. Во 1980 година, првиот странски линија за производство на градење на керамика беше воведен од Италија. Foshan керамика индустрија почна да влезат во фаза на обем и индустријализација. Брзината на развој е забрзување и на ниво на технологија е постојано се подобрува. Керамика се разви во еден од главните традиционалните индустрии столб во Foshan, која има силна индустриска основа, широк зрачење и голем број на вработени, и зазема важно место во економијата Foshan е.
Во принцип, тоа е најдобриот избор за купување на керамички во FoshanWhatsApp Онлајн Chat!