електронски

Haiyin Апарати Плаза е најраниот големи електрични апарати тргување Плаза во Гуангжу, кои, главно успева познатиот филм и телевизиска опрема, висок, среден и низок степен на аудио, домашно кино, апарати за домаќинство, климатизација опрема, фотокопири, факс машини , жични и безжични уреди во целиот свет и во Кина. Тука има строг систем на управување, гаранција на производите, кредитна прво, сервисот, убава средина прво за таа цел.WhatsApp Онлајн Chat!