Мебел

Lecong Мебел градот  потекнува од почетокот на 1980-тите. Главно за да Lecong Црвена Ѕвезда Macallian, Лувр Мебел Експо Центар, Shunde династијата Приватни, Shunlian Мебел Сити Северна округ од овие четири големи трговски центри.

Тоа главно се служи клиенти на мало, но, исто така, работи на големо; други трговски центри, како што се Tuanyi, Dongheng, Nanhua, Zhidongfang и Dongming главно се однесуваат на големо, но тие, исто така, работат на мало истовремено.WhatsApp Онлајн Chat!