Rreth nesh

timg

JEMI GENEER GROUP

Një agjent globle ndihmuese në Kinë

Kompania jonë e vendosur në mes të Foshan dhe Guangzhou, pranë tregut të madh dhe port për Imp & Exp. Fokusimi në mobilje, sanitare, qeramike dhe materiale ndërtimi etj

Ne themeluar në vitin 2009, dhe ne kemi përvojë të plotë në shërbime ndihmuese one-stop të gjithë Kinën, me të anijeve të shumta dhe të sigurimit të

sigurohuni që çdo gjë që ju blerë do të arrijë Siguria e dorës.WhatsApp Online Chat!