Kuzhina Kabineti

Në Foshan, kabinete kuzhinë janë të përqendruara në Feipeng Kabinetit City, Lecong. Ka shumë porosi fabrika e kabinetit. Ata mund të ju ndihmojë të projektimit kuzhinë dhe të sigurojë një shumëllojshmëri zgjedhjesh materiale. Të gjitha shop ketë shumë dekoratë të lartë fund, kabinete janë edhe dizajn modern me një sallë ekspozite të madhe, megjithatë, çmimi është pak më e lartë.

Në Guangzhou, tregtinë e eksportit të kabineteve është kryesisht e përqendruar në Nan'an Road, e cila është relativisht e zakonshme në stilin dhe të vogla në dyqane, por çmimi është shumë i lirë.WhatsApp Online Chat!