sanitar

Yimeijia Qeramikë banjo bota është një koleksion i qeramikës ndërtimit, qeramika sanitare, banjo lirë, hardware dhe ujit pjesë dhe banjo mbështetjen produkte të tjera, si dhe përdorim të përditshëm, bukuri teknologjike.

qeramika të kualifikuar, dhe të ofrojnë shërbime të tregtisë ndërkombëtare, aktivitetet shkëmbimit të informacionit të bazës së plotë të prokurimit tregtisë. Zona e ndërtimit është rreth 100.000 metra katrorë.

"Yimeijia" ka përparësi të veçantë vend, logjistikës zhvilluar dhe transporti, ngjitur me 325 National Highway, Guangfo dhe Fokai autostradë, dhe është i lidhur edhe me tregun e materialeve të ndërtimit të tilla si Huayi Dekorimi materiale Tregut, Kina qeramike City, Shagang qeramike Tregut me shumicë, Jug China çelik International Trade Center dhe tregjet e tjera materialeve të ndërtimit tregtare. Ajo ka logjistikë të përsosur objekte mbështetëse dhe ka qenë e mbushur me biznesmenë kinezë dhe të huaj të gjithë vitit.WhatsApp Online Chat!