• banner1(1)
  • banner2(2)
  • banner3(26)
Guangzhou / Foshan sourcing Agen

Naha milih kami

Aickar ieu husus dina ngarancang jeung ngamekarkeun diffusers ambu inovatif.
  • respon gancang

    respon gancang

  • 24 Hours online

    24 Hours online

  • Taya muatan disumputkeun

    Taya muatan disumputkeun

  • sumberdaya Alus

    sumberdaya Alus

  • Panto ka layanan panto

    Panto ka layanan panto

  • Mastikeun di kontrol kualitas

    Mastikeun di kontrol kualitas

  • Hiji Solusi gaul Ékspor

    Hiji Solusi gaul Ékspor

  • Tuturkeun nepi urutan ti A nepi ka Z

    Tuturkeun nepi urutan ti A nepi ka Z

  • Komisi Affordable Low ka 1%

    Komisi Affordable Low ka 1%

  • agén sourcing pangalusna di Guangzhou

    agén sourcing pangalusna di Guangzhou

  • 100 luhur Nagara Marketing Di sakuliah dunya

    100 luhur Nagara Marketing Di sakuliah dunya

  • 100 Staffs Saha Nyarita béntés Inggris dina Company sakabeh

    100 Staffs Saha Nyarita béntés Inggris dina Company sakabeh

  • 5,000+ méter pasagi di Showroom sarta gudang di Guangzhou

    5,000+ méter pasagi di Showroom sarta gudang di Guangzhou

  • 11 Taun Garapan dina Usaha Ékspor

    11 Taun Garapan dina Usaha Ékspor

Tentang Kami

• Pameran (kaasup parabotan, kado, dewan mdf, lampu titik, vas, trolley)
• Sakola (kaasup parabotan, notebook, Kotak, dewan hideung, kalam, kalkulator)
• Kajadian (kaasup truss, layar ngarah, jati, lawon tabel, Ngaiklan dewan)
• Harta (kaasup dewan gips, seuneu dipeunteun dewan, panto, jandela, Kotak, jati)
• supermarket (dagangan umum, pésta, sapatu, jati, Toys, lift, rak)
• Hotel (kaasup parabotan, lampu, kertas témbok, kasur, sepré ranjang, lampu, Saniter, curtain)
• Pemilihan (kaasup kaos oblong, hat, unitform, medali, bandéra, bodo, kantong balanja, Payung, balon, bedge)
• Rumah Makan (kaasup parabotan, applainces pawon, piring, dinner Ware, lawon tabel, pakét disposable, dipingpin tampilan, CCTV)
• Kawinan (kaasup parabotan, curtain, lawon tabel, cingcin, tahapan, kembang Arch, dipingpin lampu panggung, candlestick, dinner Ware, pakét kado)
  • penerjemah
  • 1

Kumaha Ulah Simkuring Ulah From-- A nepi ka Z

  • hambalan 1

    hambalan 1

                   a. mobil renting
                   b. hotél booking
                   c. english penerjemah
                   d. urutan pasar
                   e. Balanja / wisata
  • hambalan 2

    hambalan 2

    f. Sourcing 5 suppliers unggal item
    g. finalize nu pangalusna harga jeung kualitas
    h. comfirm rinci urutan
    i. ngarah waktu
    j. ngatur pembayaran deposit
  • hambalan 3

    hambalan 3

            k. tuturkeun nepi urutan
            l. comfirm tanggal pangiriman
            m. kumpulkeun barang
            n. kualitas inspeksi
            o. catetan ku poto jeung video
  • hambalan 4

    hambalan 4

           p. loading group kuli
           q. kalawan 20 taun ngalaman
           r. ngahindarkeun karuksakan
           s. simpen spasi
           t. biaya murah
  • hambalan 5

    hambalan 5

    u. Mutuskeun pengiriman barang cara
    v. Bandingkeun biaya pengiriman barang
    w. ngatur Kotamadya Sukabumi
    x. ngamutahirkeun pengiriman barang
    y. Nyiapkeun dokumén pikeun custom
    z. Tuturkeun nepi instalasi

proyék Case

• Pameran (kaasup parabotan, kado, dewan mdf, lampu titik, vas, trolley)
• Sakola (kaasup parabotan, notebook, Kotak, dewan hideung, kalam, kalkulator)
• Kajadian (kaasup truss, layar ngarah, jati, lawon tabel, Ngaiklan dewan)
• Harta (kaasup dewan gips, seuneu dipeunteun dewan, panto, jandela, Kotak, jati)
• supermarket (dagangan umum, pésta, sapatu, jati, Toys, lift, rak)
• Hotel (kaasup parabotan, lampu, kertas témbok, kasur, sepré ranjang, lampu, Saniter, curtain)
• Pemilihan (kaasup kaos oblong, hat, unitform, medali, bandéra, bodo, kantong balanja, Payung, balon, bedge)
• Rumah Makan (kaasup parabotan, applainces pawon, piring, dinner Ware, lawon tabel, pakét disposable, dipingpin tampilan, CCTV)
• Kawinan (kaasup parabotan, curtain, lawon tabel, cingcin, tahapan, kembang Arch, dipingpin lampu panggung, candlestick, dinner Ware, pakét kado)

Inqury Kiwari

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!