Tentang Kami

timg

Kami GENEER Grup

A agén sourcing globle di Cina

parusahaan urang lokasina diantara Foshan jeung Guangzhou, caket dieu pasar pangbadagna tur port pikeun Imp & exp. Difokuskeun jati, Saniter, keramik jeung bahan bangunan jeung sajabana

Urang ngadegkeun on 2009, sarta kami boga pangalaman pinuh di layanan sourcing Hiji-STOP sakuliah Cina, jeung sababaraha pengiriman barang jeung asuransi keur

pastikeun sagalana anjeun dibeuli bakal ngahontal safty leungeun Anjeun.



WhatsApp Online Chat!