parabot

Lecong Urug Kota  asalna dina awal taun 1980. Utamana mah pikeun Lecong Beureum Star Macallian, Louvre Urug Expo Center, Shunde Dinasti wasta, Shunlian Urug Kota Propinsi di opat mal utama ieu.

Ieu utamana fungsi konsumén ritel, tapi ogé ngoperasikeun borongan; mal sejen, kayaning Tuanyi, Dongheng, Nanhua, Zhidongfang na Dongming, utamana borongan, tapi maranéhna ogé beroperasi ritel concurrently.



WhatsApp Online Chat!