Saniter

Yimeijia mandi keramik dunya nyaeta kumpulan gedong keramik, keramik Saniter, mandi luang, hadwér katut cai bagian jeung produk mandi ngarojong séjénna ogé pamakéan sapopoé, kageulisan téhnologis.

keramik terampil, sarta nyadiakeun layanan perdagangan internasional, kagiatan bursa informasi basa ngayakeun dagang komprehensif. Daerah wangunan téh ampir 100.000 méter pasagi.

"Yimeijia" boga kaunggulan lokasi unik, dimekarkeun logistik tur transportasi, meungkeut 325 National Jalan Raya, Guangfo na Fokai Expressway, sarta ogé dikaitkeun jeung pasar bahan wangunan kayaning Huayi Market hiasan Bahan, Cina keramik Kota, Shagang keramik borongan Market, Selatan Cina steel Steel International Trade Center na pasar dagang bahan wangunan lianna. Cai mibanda logistik sampurna fasilitas pendukung sarta geus rame ku pangusaha Cina jeung asing sagala babak sataun.



WhatsApp Online Chat!